DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Arif Yalınkaya İlkokulu

May

Millî Eğitim Bakanlığımızca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.

Mrt

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan,  her zaman ve her yerde bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. yıldönümünü okulumuz bahçesinde öğrencilerimizin hazırladığı programla kutladık.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2.Dönem ilk zilimiz 5 Şubat Pazartesi günü çaldı. Bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimize bu dönemde başarılar dileriz.

Kas

2-10 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında farkındalık oluşturmak için öğrencilerimizle turuncu günü etkinliği gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okul bahçemizde öğrencilerimizin hazırladığı gösterilerle coşkuyla kutladık.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile Birliği toplantısı 25 Ekim Carşamba günü saat 13.30 da yapılacaktır.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası etkinlikleri öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yeni eğitim öğretim yılının tüm ülkemize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını okulumuz adına temenni ediyoruz.

Haz

Okulumuzda yürütülen "Grow Your Seed with STEM" uluslararası e-twinning projesi tüm etkinlikleriyle, öğrenci katılımlarıyla tamamlanmıştır. Öğrencilerimize kazandırılması hedeflenen STEM(Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) kazanımları sınıf içi ve dışı etkinliklerle edindirilmiştir. Proje yürütücüsü öğretmenlerimiz Ayşe AKAN ve Merve COŞKUN'a kılavuzlukları için teşekkür ederiz.